Un lloc per compartir cròniques de partits, fotografies, notícies de la secció

15 de set. 2012

PRIMER PARTIT, PRIMER PATIMENT, PRIMERA VICTÒRIA

-Avui hem començat la tamporada ofcial. I el Sènior Masculí "A" ha jugat el primer partit a casa contra el CB Vic en una temporada il·lusionant en Copa Catalunya.

I no podia ser d'una altra forma. El poliesportiu de Santa Eulàlia ple, preparat per animar els nostres jugadors. Comença el partit. I els nervis del debut, i el gran nivell de l'equip visitant fa que marxem a la mitja part 8 punts per sota.

Hem començat el tercer quart amb la mateixa dinàmica acumulant desavantatges fins 18 punts, però quan alguns donaven el partit per perdut, el nostre equip ha tret el seu orgull i amb unes ganes de victòria encomanades per tots i per la grada, hem aconseguit remuntar fins l'empat final als 40 minuts.

La pròrroga ha estat nostra. Controlant el partit i amb un esperit d'equip immillorable, hem aconseguit la victòria final per 79-71.

Primera victòria. Patiment, si; però algú s'esperava una altra cosa?

Moltíssimes felicitats, nois i gràcies per aquesta tarda.