Un lloc per compartir cròniques de partits, fotografies, notícies de la secció

3 de set. 2012

RESULTATS CAP DE SETMANA - PRIMERES BONES NOTÍCIES

Moltes felicitats als nostres equips Sots-21 Masculins. Tots dos equips han assolit l'ascens a Nivell A-1 en les fases que s'han jugat aquets cap de setaman. Si bé, el divendres no va poder ser i tots dos van caure en el seus respectius partits, dissabte es van refer i van tenir els següents resultats:

AESE 93 - COLLBLANC TORRASSA                   60 - 50
AESE 94 - BASQUET CEISSA                                74 - 46

segellant així l'ascens. Moltes felicitats a tècnics i jugadors i que això sigui un preludi d'una gran temporada.

Així mateix l'equip CM1 va jugar el clàssic Torneig de Sant Julià on va participar en la categoria B de Cadet Masculí. I, si mirem els resultats no va poder fer-ho millor. 6 partits, 6 victòries amb una final jugada i guanyada contra el SESE per 59 a 31. Moltes felicitats a Héctor i a tots els seus jugadors.. La temporada promet.

Fotografia de les fases del S21 "94" cortesia del Sr. Castillo.

COPA DE L'HOSPITALET

Comença la Copa de l'Hospitalet en la que participaran els nostres dos equips Sèniors "A". És un torneig ideal per ajudar a la preparació per a la propera temporada..

En categoria masculina, comencem dimarts dia 4 a les 21.30 al PM Centre davant del Centre Catòlic. Si guanyem, jugarem la semifinal dissabte a les 19.15 al PM Centre i la possible final diumenge a la mateixa pista a les 12.30

En categora femenina, jugarem la semifinal el dissabte 4 a les 19.00 al nostre Poliesportiu amb l'AECS. Si classifiquem per a la final, jugarem la final el diumenge a les 10.45 h. al PM Centre.